Laat je verrassen!

Vlees, vis, vegetarisch, iets voor de kinderen; wij hebben altijd voor iedereen iets lekker op de kaart of bij onze daghappen. We proberen zoveel mogelijk ingrediënten uit de streek te gebruiken, zoals vis uit Breskens voor onze schitterende vispan en vlees uit België voor heerlijke huisbereide spareribs. Bij Museumcafé Het Koekoeksnest werken we met een dagverse keuken. Dus OP=OP! Wij adviseren daarom ook om te reserveren als u er niet naast wil pakken of vragen heeft over ‘wat de pot schaft’. Als u speciale wensen heeft zoals een menu voor iemand met een allergie raden wij u ook aan om vooraf even te overleggen zodat wij u een menu op maat kunnen bieden. Natuurlijk kunt u tussen 11.00 en 16.00 altijd terecht voor poffertjes, pannenkoeken of een wafel.

Op reservering kunt u nu ook gezellig bij ons steengrillen, dat kan al vanaf twee personen.

Groepen

Grote groepen tot ongeveer 50 personen zijn ook welkom. Stuur ons een mailtje of een berichtje en we bespreken uw wensen en maken samen een arrangement op maat.

BBQ

Op reservering kunt u bij ons ook buiten bbq-en. Wilt u liever bij uw eigen huis of vakantieaccommodatie bbq-en maar geen bbq bij de hand? U kunt bij ons een bbq huren eventueel compleet met vlees of vis of vegetarisch bbq-pakket. Vraag ons naar de mogelijkheden en de prijzen.

Het Koekoeksnest - Museum eetcafé
Het Koekoeksnest - Museum eetcafé
Het Koekoeksnest - Museum eetcafé